Etusivu » Yritys » Uutiset & Tapahtumat » FAQ » Referenssit » Tutkimukset & Artikkelit » Videot » Esitteet » Linkit » Yhteystiedot »
Saturday, 19. August 4:31 (GMT +02:00)

Tuotteet & Ratkaisut

Ilmastointilaitteiden ja iv-kanavien tutkiminen
Ilmastointijärjestelmän ja IV-kanavien puhdistaminen
Pölynhallinta, asbestipurkutyöt, kosteus- ja homevauriokorjaustyöt
Työntekijän henkilökohtainen suojautuminen
Ilman suodatus
Rasvan ja muun vaikean lian poisto

Yritys

Oy Lifa Air Ltd. perustettiin 1988. Niistä päivistä lähtien olemme kehittäneet puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavia koneita, laitteita ja palveluita.

Puhdas sisäilma ei yrityksen toimialana ollut aloittaessamme kovinkaan seksikäs, lainatakseni pörssianalyytikkojen kieltä ja silloin yrityksen tuotekehitystoiminnalle lähinnä hymisteltiin hyväntuulisesti. Noista ajoista on Berliinin muurit purettu ja maailma on ollut valtavassa myllerryksessä ja mikä tärkeintä ja merkittävintä ihmisten asenteet ja huoli omasta sekä lähimmän terveydestä on saanut uuden suunnan - arvomaailman, josta on kasvanut ihmisen kokoinen.

Nyt kun puhdas sisäilma on hyväksytty maailmanlaajuisesti yhdeksi ihmisen perusoikeudeksi, on ala saanut siivet alleen kuten myös meidän yrityksemme. Sisäilmaa ohjaa useimmiten ulkoilma eikä senkään saastehaittojen edessä ole antauduttu vaan tiedemiehet ja alan johtavat yritykset kehittävät kuumeisesti ratkaisuja saasteongelmien pitkäaikaiseen kurissapitämiseen ja vähentämiseen. Myös sisäilman ongelmat ovat huikeat ja syyt moninaiset. Sairas rakennus oireyhtymä on maailmanlaajuinen ja koska erityisesti teollistuneiden maiden ihmiset viettävät ajastaan jopa 70 -90 %:ia sisätiloissa on asialla myös talousterveydellinen merkitys.

Tuotekehityskulumme suhteessa liikevaihtoon ovat olleet viime vuosina samaa luokkaa kuin muillakin huipputeknologia -yrityksillä. Panostukset ovat myös kantaneet hedelmää ja olemme saavuttaneet kone- ja laiteratkaisuissamme teknologisen tason joka yhdessä työmenetelmien kehittämisen myötä on aikaansaanut laadukkaan asiakaspalvelukyvyn. Best practice pohjaiselle knowhow:lle sekä huipputeknologiallemme on osoittautunut huutava mannertenvälinen tarve.

Koska puhdas sisäilma on kaikkien - ei vain erityisen eliitin oikeus on puhtaan sisäilman mahdollistavien palveluiden sisältäen työssä tarvittavat koneet ja laitteet oltava kaikkien saatavissa.

Kutsumme Sinut onnistumaan kanssamme puhtaan sisäilman levittämisessä jokaisen saataville. Me olemme me ja Sinä olet maahantuoja, jälleenmyyjä, urakoitsija tai vastuusi ja velvollisuutesi ymmärtävä tilaaja.

Yhteistyössä kanssanne kohti puhtaampaa sisäilmaa

Oy Lifa Air Ltd.

© Lifa Air Ltd