Lifa logo Iso 9001 ja 14001 -logot
Etusivu » Yritys » Uutiset & Tapahtumat » FAQ » Referenssit » Tutkimukset & Artikkelit » Videot » Esitteet » Linkit » Yhteystiedot »
Saturday, 19. August 4:31 (GMT +02:00)

Tuotteet & Ratkaisut

Ilmastointilaitteiden ja iv-kanavien tutkiminen
Ilmastointijärjestelmän ja IV-kanavien puhdistaminen
Pölynhallinta, asbestipurkutyöt, kosteus- ja homevauriokorjaustyöt
Työntekijän henkilökohtainen suojautuminen
Ilman suodatus
Rasvan ja muun vaikean lian poisto

Ilman suodatus

Ilman suodatus ja ilmansuodatuslaitteet ovat olleet Lifa Airin ydinosaamista jo vuodesta 1988, jolloin ensimmäiset laitteet HEPA suodattimilla tehtiin asbestitöitä varten Lifa alipaineistajat.

Kolmannen sukupolven ilmanpuhdistuslaitteissa Lifa 3G suodatinjärjestelmät on myös kaasujen aktiivihiilisuodatus, HEPA-luokan partikkelisuodatin ja mikrobien suodatus ja eliminointi, kaikki samassa paketissa MUTTA erityisen alhaisella ilmavirran vastuksella, toisin sanoen alhaisella painehäviöllä (noin 50 Pa). Zephyr – työpistekohtainen puhdasilmavyöhyke
Zephyr työpistekohtainen puhdasilmavyöhyke
Kaiken lisäksi suodattimen keräyskapasiteetti on erittäin hyvä, se ei tukkeudu suurestakaan määrästä likaa saati menetä suodatustehokkuuttaan.

Ilmateitse leviävät taudit, kuten SARS, Legionella-bakteeri ja tuberkuloosi, sekä muut vaaralliset biologiset tai kemikaaliset epäpuhtaudet, ovat herättäneet maailmanlaajuista huomiota ilman puhtauteen. LIFA:n konsepti tarjoaa ratkaisun sisäilman puhtauden hallintaan: suodattimet poistavat hiukkas- ja kaasumaiset epäpuhtaudet tuloilmasta tehokkaasti ja turvallisesti – ilman suuria muutoksia nykyisiin ilmastointijärjestelmiin. LIFA tarjoaa merkittävää turvallisuutta ja taloudellisia etuja.

Lifa 3G Filter
  • Tehokasta epäpuhtauksien poistoa:
    jopa yli 99,99% hiukkasista ja
    yli 99,99% kaasumaisista epäpuhtauksista
  • Pitkä huoltoväli ja alhaiset huoltokustannukset
  • Helposti asennettavissa nykyisiin ilmastointijärjestelmiin
© Lifa Air Ltd