Etusivu » Yritys » Uutiset & Tapahtumat » FAQ » Referenssit » Tutkimukset & Artikkelit » Videot » Esitteet » Linkit » Yhteystiedot »
Thursday, 23. March 2:09 (GMT +02:00)

Tuotteet & Ratkaisut

Ilmastointilaitteiden ja iv-kanavien tutkiminen
Ilmastointijärjestelmän ja IV-kanavien puhdistaminen
Pölynhallinta, asbestipurkutyöt, kosteus- ja homevauriokorjaustyöt
Hajunpoisto, desinfiointi, kondenssisuojaus, homeenesto sekä mikrobien torjunta
Kiinteistökuivaukseen soveltuvat laitteet
Työntekijän henkilökohtainen suojautuminen
Ilman suodatus
Rasvan ja muun vaikean lian poisto

Tuoteuutuudet


LIFAairlog Markkinoiden helppokäyttöisin paine-eromittari asbestityön valvontaan

Langaton LIFAairlog –paine-erolähetin on tarkoitettu osastoitujen asbestityötilojen paine-erovalvontaan valtio-neuvoston 1.1.2016 voimaan tulleen asetuksen (798/2015) mukaisesti LIFAairlogTM paine-erolähetin tekee asbestityön lakisääteisestä paineerovalvonnasta helppoa ja luotettavaa:

  • Käynnistys ja pysäytys yksinkertaisesti tekstiviestillä
  • Mittaustiedot tallentuvat pilvipalveluun, josta ne on saatavissa missä tahansa.
  • Helppo raportin tulostus suoraan pilvipalvelusta
  • Markkinoiden pienikokoisin laite: helppo asentaa ja kuljettaa
  • Akkuvarmennus takaa mittauksen ja paineerohälytykset sähkökatkoksen sattuessa

Tarjoamme Paine-eromittarin lisäksi koko tarvike- ja konepaketin Asbestityömaalle, kuten alipaineistajat, imurit, suodattimet ja muut tarvikkeet pölyjen hallintaan, henkilösuojaimet, suodattimet ja muut tarvikkeet rakennuspölyjen hallintaan.

Voimme nyt tarjota asiakkaillemme myös joustavia rahoitusratkaisuja laitehankinnoille. Paine-eromittari esim. 44 €/kk tai alipaineistaja alkaen esim. 50 eur/kk.

Annamme mielellämme lisätietoja. Pyydä esittely ja kysy tarjousta!

» Lataa tästä esite

Lifa Air Oy
Vellamonkatu 30 B
00550 HELSINKI
myynti(at)lifa.net, (09) 394 858
RenOvi pölynhallintaovi

RenOvi pölynhallintaovi

RenOvi Pölynhallintaovi on ratkaisu siirtymäreittien (oviaukkojen) pölynhallintaan. Laitteen avulla voidaan varmistaa ettei purku, saneeraus- tai uudelleen rakentamistöistä syntyvät pölyt tai hajut voi levitä korjauksen alla olevista tiloista muihin tiloihin. RenOvi on patentoitu tuote, mutta ennen kaikkea se on käytettävyysinnovaatio, joka on tehty rakennuspalveluyritysten toiveitten mukaisesti: vähentämään työperäistä altistusta haitta-aineille, nopeuttamaan työskentelyä ja minimoimaan rakennusjätteen määrää.

Korjausalueelle johtava ovi irroitetaan ja tilalle asennetaan RenOvi pölynhallintaovi, johon on integroitu ilmansiirto (=alipaineistus) ja imuriliitäntä; myös sähköjohdot voidaan viedä tarvittaessa ”yläkautta” pois jaloista. Ovielementin asentaminen on nopeaa, käyttö ja kulku läpi turvallista ja helppoa. Laite on suunniteltu kestämään korjaustöiden aiheuttamat fyysiset rasitukset ja se on tehty pölyä hylkivistä materiaaleista.

RenOvi yhdistetään alipaineistavaan ilmanpuhdistuslaitteeseen (esim. Lifa HepaClean 1100, 2500, 4000 tai Lifa AirClean 3500, 7000), joka voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan joko korjausalueen sisä- tai ulkopuolelle. Ilmavirtaukset saadaan haluttuun suuntaan ja puhdistettu ilma johdetaan suodatettuna joko sisätiloihin (HEPA-luokan suodatus) tai ulos (F7 suodatus).

Ovielementti on helposti lukittavissa/irrotettavissa 60-100cm oviaukkoihin. Kompakti paketti kantokassissa on helposti kuljetettavissa paikasta toiseen.

Myynti ja vuokraus:
myynti(at)lifa.net, (09) 394 858 / kotimaan myynti
» katso tuote-esittely

Lifa DuctCleaner –puhdistusrobotti

Markkinoiden halvin puhdistusrobotti, kuitenkin kaikki olennaisimmat toiminnot. Tässä ratkaisu aiemmin mahdottomaksi todettuihin kohteisiin !!!

Kaikki laadukkaat komponentit samoja kuin muissa Lifan puhdistuslaitteissa, siis käytännössä toimiviksi todettuja. 30 metrin toimintasäde yhteen suuntaan, 20 cm korkeasta ja 24 cm leveästä kanavasta aina 70 cm asti. Lisälaite DuctControl Mini videokuvausrobotille, ohjaus yms. samalla ohjainyksiköllä. Harjaa pyörittävä moottori toimii normaali paineilmakompressorilla.

DuctCleaner Robot

CombiCleaner 15

Uusin puhdistuskone 160 - 600 mm rasvakanaville asiakkaiden toivomusten mukaisesti: pieni ja kevyt mutta vahva ja kestävä harjakone, joka toimii normaali 220V paineilmakompressorilla.

Harjaa pyörittävä moottori toimii paineilmalla, min ilmavirta 200 l/min 6 bar ja optimi 340 l/min 7 bar, jolloin jopa kahden harjan pyöritys Y-kulmavaihteella! Myös rasvahakkurin ja metalli harjojen pyöritys mahdollista, vääntövoimaa riittää. CombiCleaner 15

Kaikki laadukkaat komponentit samoja kuin muissa Lifan puhdistuslaitteissa, siis käytännössä toimiviksi todettuja. CombiCleaner 15 voi lisäksi levittää kemikaaleja tai puhaltaa paineilmaa samanaikaisesti harjaten, useita suutinvaihtoehtoja eri kanavakokoja ja likatyyppejä varten.

Combi Cleaner 15

Uutiset

3.11.2015 | Lifa Air sekä kiinalainen kulutuselektroniikan valmistaja Edifier ovat perustaneet Kiinan Dongguaniin yhteisyrityksen, joka valmistaa ilmanpuhdistimia kuluttajamarkkinoille. Laitteet perustuvat Lifa Airin ilmanpuhdistimiin myönnettyihin patentteihin.

» Lue lisää

30.3.2014 | Lifa Air avannut uuden koulutuskeskuksen Saksaan
» Lue lisää

1.12.2013 | Voxsol Ab - www.voxsol.se - RUOTSIIN UUSI EDUSTAJA LIFA AIR:LLE
» Lue lisää

31.10.2013 | Nimitysuutisia: 1.11.2013 aloittaa Jukka Hovisilta työskentelyn teknisenä johtajana. Pauli Näsälä aloitti työskentelyn varastopäällikkönä 16.10.2013

28.10.2013 | Oy Lifa Air Ltd muuttaa uusiin toimitiloihin

Myynti- ja noutovarastomme sekä laitehuolto- ja korjauspalvelumme muuttavat Hämeentie 157:stä uusiin toimitiloihin Vellamonkatu 30 B, 00550 Helsinki.

» Lue asiakastiedote

19.3.2010 | Lifa Air Oy Ltd on voittanut “CAPITAL Entrepreneur Green Enterprise Awards 2010”

» Lue lisää

Lifa Group ja Ramirent ovat tehneet yhteistyösopimuksen rakennusaikaisesta pölynhallinnasta. Palvelu kattaa koko Suomen

» Lue lisää

Messut & Konferenssit

1.-2.2.2017
Dconex Essen, Germany
15.3.2017
Indoor Air Quality, Helsinki, Finland
20.-22.3.2017
NADCA annual meeting, Orlando, USA
© Lifa Air Ltd